keskiviikko 6. tammikuuta 2016

5 PÄIVÄÄ GLUTEENITONTA

Aloitin gluteenittoman ruokavalion. Ei, asiaan ei liity laihtuminen tai muukaan ruokatrendi. Ajattelin vain piereskellä vähemmän, testata, joskoon mahakipu katoaisi ja elämä valastuisi.

Piereskely ON vähentynyt, mutta haju pahentunut, liekö vielä puhdistusprosessi käynnissä?suolistossa, eli lisää vettä kurkusta alas.
Mahakipu, joo sitä ei ole ollut.
 Elämä valaistunut? Hahaa, olen nukkunut hyvin, mutta se johtunee työstressin vähenemisestä. Enää yksi työpaikka, mitä stressata. 

Lisäksi tein aamulla vallanmainiot tattarihiutaleletut.

eli 2 munaa
ne vatkattiin tolkusti
250g rahkaa 
nekin vatkattin tolkusti munien kanssa.
ropsaus vaniljasokeria ja ruokosokeria ja ruokasoodaa
(ja kyllä, tolkkua vatkausta)

Sitten ropsautin tattarihiutaleita silleen sopivasti. En osaa sanoa määrää. Sopivasti, osaattehan te silmillänne katsoa!

Paistelin ne pannulla hitaasti jenkkipannukakkutyyliin, oikeassa voissa. 

Päälle kanelia ja avot. Hyvää oli. 

Aamulla pakkasta se 30 astetta, en uskalla edes autolta kysyä, voisiko se lähteä käyntiin.(koska lämmityssysteemi rikki) Ehkä illemmasta. Tai sitten hilputtelen päivän liikunnan tuolla pakkasessa, välihousut pitää kaivella vaan jostakin. Minulla on hieno kommandopipo näitä juoksukelejä varten. 

PS. ai niin, hienot naiset ei piereskele, joten tarinani piereskelystäni on täyttä mielikuvitusta. Älkää uskoko!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos on asiaa, niin kakaise tähän.